Тривалий час у Луцьку обговорювали питання будівництва закладу громадського харчування всесвітньо відомої мережі McDonalds, та навіть, як заявляли деякі депутати, розглядали місце будівництва на розі проспекту Президента Грушевського та вулиці Стрілецької. Однак у компанії цю інформацію заперечили.

Читайте також: Депутата Луцькради закликали не фантазувати про політичний тиск та прозоро виплачувати зарплати

Про це йдеться у відповіді ПІІ "МакДональдз Юкрейн ЛТД" на запит секретаря Луцької міськради Григорія Пустовіта.

Директор з розвитку та виробництва ПІІ "МакДональдз Юкрейн ЛТД" повідомив, що на сьогодні Луцьк розглядають як одне із перспективних міст для розвитку мережі.

Читайте також: На честь жінок до 8 березня "McDonald's" вперше змінив свій логотип

"Однак, жодних домовленостей з партнерами щодо будівництва закладу McDonalds в Луцьку немає. Проте компанія відкрита до співпраці і готова розглянути пропозиції від можливих партнерів", – йдеться у повідомленні.

Водночас, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбук зазначив, що McDonalds навіть і не знав, що їх заклад громадського харчування в Луцьку має розташовуватись на місці нинішнього Скверу авіаторів. 

Таким чином, він розвінчав слова депутата Андрія Покровського, який раніше заявляв про те, що "в компанії вважають ділянку на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського найбільш оптимальним варіантом для будівництва закладу, але, з його слів, до міської ради щодо питання будівництва закладу ніхто не звертався".

Читайте також: Луцький активіст закликав громадську організацію перестати шкодити іміджу міста

Відзначимо, що лідер ГР "Свідомі" Андрій Покровський неодноразово розкидався голослівними звинуваченнями на адресу чинної влади міста у блокуванні відкриття McDonalds. У такий спосіб він через свої підконтрольні ЗМІ лише псував репутацію Луцька перед потенційними інвесторами.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter