У Варшаві поліція затримала 6 українців, які працювали кур’єрами та крали посилки. Загальна сума збитків складає біля 20 тисяч злотих. Про це пише видання inpoland.

Читайте також: Через "Ягодин" до України намагалися провезти нелегального товару на чотири мільйони

Днями, поліція у ході оперативної роботи пов’язаної зі зникненням замовлених клієнтами різних дорогоцінних товарів, вийшла на групу осіб, що займалася крадіжками. Кур’єри однієї зі служб доставки привласнювали дорогоцінні речі – телефони, ноутбуки і багато іншого.  Підозрюваних затримали прямо на робочому місці, повідомляє прес-служба поліції.

Вирахувавши потенціальних злодіїв, поліція одразу  поїхала до офісу кур’єрської компанії та повідомила про результати розслідування. Там же поліція заарештувала 4 громадян України, які викрадали вміст пакунків. Додаткового, поліцейські виявили в туалеті кілька посилок, які горе-кур’єри вже встигли приховати.

При обшуку в готельних номерах оперативники виявили речі, що могли бути отримані шляхом крадіжки. В ході подальших дії встановлено, що у готелі проживало ще 2 особи, які працювали у тій же фірмі, які співпрацювали з затриманими. В їх номерах також виявлені вкрадені речі, серед них мобільні телефони, бездротові навушники.

Читайте також: Вилетів на "зустрічну": 19-річний українець загинув у страшній аварії в Польщі (фото)

Підозрюваних доставили в комісаріат поліції, де вони зізналися у скоєнні злочину. Вкрадене повернули власникам. Його вартість оцінювалась у 20 тисяч злотих. Обвинуваченим загрожує до 5 років ув’язнення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook