У Ківерцях сьогодні урочисто перерізали червону стрічку на відкритті спортивного майданчика. Подія зібрала більше сотні дітлахів, батьки, представників місцевої влади. Завітала на святкування й народний депутат Ірина Констанкевич.

Читайте також: У селі на Волині відбувся фестиваль з нагоди першої писемної згадки

Про це повідомляється на сайті народного депутата Ірини Констанкевич.

Ще в липні, під час робочого візиту до м. Ківерці, Ірина Констанкевич зустрічалася з жителями мікрорайону "Квартал". Саме тоді обговорили встановлення новенького спортивного майданчика, що став спільним проектом місцевої влади, фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" та громади.

"Все, що ми робимо, – заради дітей. Саме з таких майданчиків розпочинається заняття фізичною культурою та спортом, що є запорукою здоровя дітей, бо з малих справ розпочинається турбота про більше, про здоров’я дітей. Тому робота над відкриттям нових дитячих ігрових майданчиків продовжуватиметься й надалі",– запевнила Ірина Мирославівна.

Читайте також: Як на Кічкарівці день кварталу гуляли

Також нардеп подякувала голові Волинської обласної ради, засновнику фонду "Тільки разом" Ігорю Палиці, міському голові Володимиру Жгутову та представнику ініціативної групи Євгену Зубенку за реалізовану хорошу справу на благо дітей.

По закінченню урочистого відкриття дитячого ігрового майданчика ще довго лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу, було зрозуміло: радість в дитячих очах – це насправді те, заради чого варто жити і працювати.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter