У Турійську Волинської області рятувальники продовжують допомагати громадянам у викачуванні води від житлових будинків та споруд. Про це інформують на сайті ДСНС Волині.

Читайте також: На Волині рятувальники відкачують талу воду з присадибних ділянок (фото)

2 березня вранці працівники 17-ої ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області здійснили виїзд для проведення аварійно-рятувальних робіт, пов’язаних з відкачуванням талої води з прилеглої території до житлових будинків на вулиці Озерній, що у селищі Турійську.

Рятувальники відкачали близько трьохсот метрів кубічних води за допомогою пожежного автомобіля та мотопомпи. Роботи тривають.

Читайте також: Асфальт зійшов разом зі снігом: у райцентрі на Волині дорога зустрічає водіїв півметровими ямами (фото)

Зазначимо, що 2-3 березня на рiчках басейну Прип'ятi очiкується продовження пiдйомів рiвнiв води на 0,1-0,5 м над рiвнями на 08 год 28 лютого. Можливий вихiд води на заплаву в районi поста м. Дубровиця р.Горинь Рiвненської областi, подальше затоплення заплавних територiй в Ратнiвському, Любешiвському, Старовижiвському районах Волинської областi i Зарiчнянському районi Рiвненської областi; досягнення відміток затоплення присадибних дiлянок (подвір’їв, господарських споруд) в прирiчкових населених пунктах Ратнiвського району Волинської областi (жовтий рiвень небезпеки).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook