Багатоквартирний житловий будинок зводитимуть на вулиці Коперника у Луцьку після знесення існуючих будівель.

Читайте також: В Центрі Луцька хочуть прибрати гаражний кооператив

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями для зберігання легкових автомобілів (зі знесенням існуючих будівель і споруд) на вулиці Коперника, 83 затвердили наказом управління містобудування та архітектури міськради від 16 травня, пише ІА Волинські новини.

Замовником виступило ТзОВ "Луцькіндустрія". Як йдеться у витягу з Державного земельного кадастру від 6 травня, ділянка передана у приватну власність для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Цільове призначення ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Гранично допустиму висоту будинку прийняли відповідно до детального плану території житлового кварталу – району вулиць Чехова, Клима Савура, Задворецької та проспекту Волі, затвердженому рішенням міськради від 27 червня 2013 року. Максимально допустимий відсоток забудови ділянки – 40%, максимально допустима щільність населення – 300 осіб на гектар. Планувальні обмеження відсутні, інженерні мережі розташовані поза межами ділянки.

Читайте також: У місті на Волині збудують новий мікрорайон (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook