Працівники волинської поліції 27 грудня напідпитку перебували у Львові на своєму службовому автомобілі, повідомляє "Варта1".

Читайте також: На Волині водій маршрутки виганяв матір загиблого героя АТО за 4 гривні

"27 грудня, перебуваючи в центрі Львова, помітила авто поліції, яке стояло на паркінгу більше 6 годин без працівників всередині. Повертаючись ввечері до свого автомобіля, яке стояло поруч, помітила, що двоє осіб у цивільному, від яких було чути запах алкоголю, посадили п’яну жінку в це авто на заднє сидіння. На моє питання, що робить цей автомобіль на парковці так довго, відповіли, що це службовий автомобіль з Луцька. На питання хто ця п’яна жінка, яка в якийсь момент вирвала у мене телефон і показала заднє причинне місце, лишилося без відповіді.

Реформа поліції у дії? Працівники поліції на службовому авто приїхали з Луцька до Львова погуляти?" – написала жінка, яка стала свідком відпочинку волинських правоохоронців.

Львівська поліція зупинила дане авто, у водія при перевірці драгером виявлене перевищення норми вмісту алкоголя – 0,69 проміле. Був оформлений протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, а також вже передана інформація керівникам поліції Волині по даній події.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook