22 листопада в Україні відбувся другий тур виборів мера в 11 містах – у Дніпрі, Нікополі (Дніпропетровська область), Слов'янську (Донецька область), Ужгороді (Закарпатська область), Бердянську (Запорізька область), Львові, Дрогобичі (Львівська область), Миколаєві, Полтаві, Рівному та Черкасах.

Читайте також: Представники "Опори" потрапили в аварію під Запоріжжям: є постраждалі

О 20:00 закрилися виборчі дільниці, після чого стали відомі результати екзит-полів.

Уніан зібрав результати екзит-полів після другого туру виборів 22 листопада у Львові, Миколаєві, Слов'янську та інших містах.

Львів

За результатами екзит-полу, проведеного соціологічною компанією Liberty Report, у другому турі виборів перемагає чинний міський голова Андрій Садовий. Він набирає 62,8% голосів, його опонент Олег Синютка – 37,2%.

Черкаси

На виборах міського голови Черкас перемогу у другому турі здобув Анатолій Бондаренко ("За майбутнє") з 54,25% голосами виборців. Його опонент набирає у його суперника – Віктора Євпака ("Голос") – 45,75%.

Миколаїв

На виборах міського голови Миколаєва лідирує діючий мер місто Олександр Сенкевич з результатом в 61,6%. Про це свідчать результати екзит-полу, проведеного виданням "Никвести".

Дніпро

У другому турі виборів мера Дніпра лідирує чинний міський голова Борис Філатов. Про це свідчать результати екзит-полу, проведеного компанією "Соціс". Філатов набирає 78,75% голосів виборців, а його опонент Загід Краснов – 18,25%.

Читайте також: На Волині ТВК відмовляється реєструвати новообраного депутата міськради

Слов'янськ

За попередніми результатами, у другому турі виборів мера Слов'янська лідирує чинний міський голова Вадим Лях ("Опоблок"), у нього 58,8% голосів. Про це свідчать результати екзит-полу, проведеного компанією R&B Group. У його опонента Павла Придворова, який представляє ОПЗЖ, 41,2% голосів виборців.

Полтава

На виборах мера Полтави, за попередніми даними, лідирує Сергій Іващенко. У нього 41,6% голосів виборців. Про це свідчать результати екзит-полу, проведеного місцевим інтернет-виданням "Полтавщина". У його політичного опонента Олександра Мамая – 33,1%.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook