Кабінет міністрів зробить усе необхідне, аби наступний рік став для України максимально успішним з точки зору європейської інтеграції.

Читайте також: Робота з дому, довші відпустки та новий трудовий договір: міністр розповів про реформу праці

Про це заявив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук журналістам, інформуючи про зустріч у Києві з головою Комітету із закордонних справ Європарламенту Девідом Макалістером, повідомляє Укрінформ.

"Ми не маємо жодного сумніву, що європейський вектор України є правильним вибором, і Україна буде продовжувати рухатися в цьому напрямі", – заявив Гончарук.

Він також додав, що візит делегації Європарламенту "демонструє, що у Європейському парламенті буде сильна підтримка проєвропейського вектору і в наступному політичному сезоні".

"Наш уряд зробить усе від нас залежне для того, щоб наступний рік був максимально амбітний, максимально успішний для України з точки зору європейської інтеграції", – зазначив прем’єр-міністр.

Читайте також: Україна підпише безвіз ще з однією країною

Він розповів, що одне із завдань, яке стоїть перед урядом – це оновлення Угоди про асоціацію, що має відбутися у 2021 році.

"Ми зараз уважно вивчаємо всі пункти цієї угоди для того, щоб разом із нашими колегами зробити її максимально ефективною, максимально зручною та успішною для обох сторін… Для нас, для України, безумовно, євроінтеграція є доконаним вибором, і він підтверджує свою ефективність", – повідомив Гончарук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook