У Мілані затримали 53-річну українку, яка незаконно продавала медичні маски, попри заборону виходити на вулицю. До правоохоронців звернувся місцевий житель, який помітив жінку, пише 24 канал з посиланням на італійське видання MilanoToday.

Читайте також: У місті на Волині виділять понад мільйон на техніку та ліки для хворих на коронавірус

Жінку оштрафувала італійська поліція.

Чоловік повідомив, що українка вже не перший день поспіль продавала маски біля супермаркету.

"53-річна жінка, громадянка України, була оштрафована в неділю вдень після того, як її спіймали біля супермаркету на вулиці Віа делле-Форза Арматі, коли вона нелегально продавала хірургічні маски", – мовиться у повідомленні.

Після того як поліцейські помітили жінку, та намагалася втекти, сховавши маски під жилетом. Коли її зловили, вона відразу ж зізналася, що намагалася продати маски. Тепер українка повинна виплатити штраф.

Читайте також: Євросоюз назвав терміни створення вакцини від коронавірусу

Зокрема, жінку звинуватили у відсутності дозволу на торгівлю в громадських місцях та порушенні декрету виданого урядом Італії, що приписує мешканцям півночі країни залишатися вдома, щоб спробувати стримати поширення коронавірусу.

Нагадаємо, нещодавно поліція Києва затримала групу осіб, які 13 березня вчинили озброєний напад на підприємців, внаслідок чого заволоділи медичними масками у кількості 100 тисяч штук. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook