Минулої неділі відбулися дострокові парламентські вибори. Стати народними депутатами хотіли не тільки особи у чорних фраках, які нам знайомі вже не перший рік, а й популярні українські зірки шоу-бізнесу.

Читайте також: Які народні депутати будуть представляти Волинь у IX скликанні Верховної Ради

Адже відомо, що, ставши народним депутатом у Верховній Раді, закон не забороняє займатися творчістю.

Знайомтесь із тими, хто окрім творчої кар'єри, опанують нову професію у Верховній Раді.

Святослав Вакарчук, "Голос"

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вже не вперше у політиці. Ще 2007 року співак став депутатом Верховної Ради від блоку "Наша Україна – Народна самооборона". Як зізнався днями артист, нова професія ніяк не відобразиться на гурт – музикант даватиме концерти та виступатиме у повному складі. 

Микола Тищенко, "Слуга народу"

Відомий телеведучий та ресторатор теж вирішив опанувати нову професію та подався у народні депутати. Як зазначає зірка, він допомагатиме президенту України Володимиру Зеленському в питаннях безпеки країни, реформах, боротьби з корупцією.

Олександр Скічко, "Слуга народу"

До Верховної Ради також пройшов ведучий та шоумен Олександр Скічко, який також є зятем бізнесмена й одного з найбагатших людей України Леоніда Юрушева. Зірка зазначав, що пішов у політику, тому що йому набридло слухати порожні обіцянки від депутатів та їздити розбитими  дорогами. 

Роман Грищук, "Слуга народу"

Комік та ведучий Роман Грищук теж вирішив зв’язати себе з політикою. Коли зірка балотувався у депутати, він пообіцяв, що в парламенті боротиметься за процвітання Києва. Окрім того, Грищук хоче зосередитися на питаннях молодіжної політики.

Читайте також: Монокоаліція "Слуги народу": революція проти старої системи чи узурпація влади

Юрій Корявченков, "Слуга народу"

Комік, актор студії "Квартал-95" Юрій Корявченков теж з’явиться як депутат у Верховній Раді. До речі, залишати творчість Юрій не має наміру. Зірка обіцяє збільшити інвестиції в медичне обслуговування та стимулювати впровадження безкоштовного скринінгу здоров'я для працівників, які працюють на шкідливих виробництвах, та їх сімей. 

Варто відзначити, що з український зірок, які балотувалися, але не пройшли до парламенту, стали: шоумен Сергій Притула, співак Михайло Поплавський, співачка Анастасія Приходько, співак Іво Бобул, співаки Віталій та Світлана Білоножки, гуморист Сергій Сивохо. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook