Група багатіїв під час карантину вирішила прилетіти на приватному літаку з Лондона до Канн на півдні Франції, однак їх не випустили з аеропорту. Про це пише ТСН з посиланням на CNN.

Читайте також: Як розважалися політики і мільйонери у Куршевелі в пік коронавірусу (фото)

Зазначається, що 4 квітня аеропорт Марселя повідомив прикордонників, що компанія з Англії хоче прилетіти літаком з Лондона до Марселя із 10 пасажирами на борту. Там перебували громадяни Хорватії, Франції, Німеччини, Румунії та України – семеро чоловіків віком від 40 до 50 років та троє жінок до 25 років. Із Марселя вони планували вирушити до Канн.

Правоохоронці повідомили аеропорту, що дозволять в’їзд лише громадянам Франції – двом чоловікам та одній жінці, однак літак все одно приземлився. Після цього до аеропорту прилетіли три гелікоптери класу люкс. За словами прикордонників, літак, гелікоптери, а також віллу в Каннах орендував громадянин Хорватії. Він повідомив представникам влади, що має "багато грошей" і хоче "просто заплатити штраф і поїхати до Канн".

Читайте також: Андрій Богдан з українськими високопосадовцями відпочивав у Куршевелі: хто міг привезти коронавірус в Україну

Однак з аеропорту компанію так і не випустили – дев’ятеро пасажирів, включно із трьома громадянами Франції, повернулися до Лондона, а українець орендував літак до Берліна. За словами правоохоронців, троє пілотів гелікоптерів були оштрафовані за польоти без вагомої причини, водночас компанії багатіїв вони не висунули жодних звинувачень, оскільки юридично вони "не перетнули кордон Франції". 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook