Популярний український телеведучий, актор, стендап-комік, радіоведучий, ведучий пісенного конкурсу Євробачення-2017, ведучий шоу «Маска» Володимир Остапчук поділився незвичайним відеофайлом у соціальній мережі. Він показав свою дружину, яка похвалилася «принадами» на камеру.

Читайте також: Остапчук ошелешив новим знімком з коханкою на Великдень (фото)

Відповідну публікацію Володимир Остапчук оприлюднив у своєму акаунті в Instagram, пишуть Українці.

«Дружина поїхала на море і виставляє такі відео. Я не стримався», – підписав відеоролик український актор.

Відео можна подивитись ТУТ.

Численна аудиторія, підписана на сторінку шоумена, досягла позначки в 0.5 мільйона чоловік. Шанувальники ретельно спостерігають за особистим життям українського телеведучого. Вони коментують кожен пост за участю Володимира, і цей – не став винятком з правил.

Читайте також: "Залиш мене в спокої": Остапчук емоційно звернувся до ексдружини (фото)

«А скільки то там, 2тис? Дебільне відело», «Ну да, блядунам одне лиш», «Дурня», «Поясніть, що означає Це відео? Я не жартую, незрозуміло», «Вона що повія? Нічого не зрозумів!», «Мужчинки будьте вірними своїм жінкам», «Я один про інше подумавши», «Ну ви даєте, схоже ви претендуєте на «ПАРОЧКУ року»», «Яка з них? Вовчика», «Оооо, вже втомилися один від одного, пора по морях розбігатися», «Супер», «Це її рука, красуня», «Дибілізм», «Пипець», – залишають коментарі фоловери українського телеведучого.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook