Український телеведучий Володимир Остапчук емоційно відреагував на коментар однієї з підписниць у Instagram, прийнявши її за ексдружину Олену Войченко.

Читайте також: Кинув дітей: ексдружина відомого шоумена Володимира Остапчука розповіла про постійні зради чоловіка

Під постом про те, що Остапчук освідчився коханій Христині Горняк, дівчина на ім'я Ілона відзначила, що його нова дівчина вже надто схожа на колишню дружину і присоромила шоумена, що він її покинув, пише ТСН.

"Ваша нова дівчина вже дуже схожа на колишню дружину. Не розумію, як можна відмовитися від тієї, яка була поруч завжди, і в скрутну хвилину тоді, коли ви були просто хлопцем з невеликого міста. Тієї, яка допомагала стати відомим. Ось мужик домігся успіху, звичайно, навіщо дружина тепер потрібна", – написала дівчина.

Читайте також: Остапчук показав гарячі поцілунки зі своєю новою коханою (фото)

Своєю чергою, Остапчук чомусь вирішив, що це до нього з фейкового акаунту звернулася ексдружина. Ведучий попросив колишню "залишити його у спокої" і забрати "вже дітей до Києва", які нібито останні два місяці проводять з бабусею і дідусем в Умані.

"Олено, якщо ти пишеш з чужого акаунта, я тебе попрошу – залиш вже мене в спокої і живи своїм життям. І забери вже до Києва дітей, вони два місяці у бабусь в Умані, я не можу весь час мотатися по 500 км туди/назад", – відповів остапчук.

Нагадаємо, Володимир Остапчук розлучився з Оленою Войченко у березні цього року після 14-річних стосунків. У пари є двоє дітей, 7-річна дочка Емілія та дворічний син Еван-Олександр. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook