Менеджер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО) Егіс Клімас заявив, що українець не планує відмовлятися від своїх чотирьох чемпіонських титулів, так як він має намір виставити їх на кін в поєдинку проти британця Тоні Беллью (30 -2-1, 20 КО).

Читайте також: Битві бути: стала відома дата легендарного бою Віталія Кличка та Леннокса Льюїса

Про це Клімас розповів, коментуючи анонсований Всесвітньою боксерською суперсерією турнір в першій важкій вазі, повідомляє "Znaj. ua".

Стало відомо, що доля третього турніру, який планують провести в суперважкій вазі, залишається в руках Олександра Усика, тому з його оголошенням поки тягнуть.

"Організатори WBSS сподіваються, ми відмовимося від титулів. Ми цього робити не плануємо. Ми маємо намір битися з Беллью", – сказав Клімас в інтерв'ю ESPN.

За словами Клімаса, перемога над Беллью зовсім не буде означати негайний перехід Усика в суперважку вагу, так як вони розглядають можливість бою з екс-чемпіоном світу в двох вагових категоріях Андре Уордом, який не раз заявляв про бажання завоювати титул в першій важкій вазі.

Читайте також: "Дайте мені Ломаченка!" – суперник українського боксера про майбутній поєдинок

"Якщо Андре Уорд захоче повернутися в бокс в рамках першої важкої ваги, бій Андре Уорда і Усика буде ідеальним варіантом. Ідеальний бій. Але зараз ми намагаємося організувати бій Усика та Беллью", – додав Клімас.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter