Триває реконструкція Заборольського ліцею №32. Міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Віталій Бондар та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан завітали до закладу і ознайомились з ходом ремонтних робіт та підготовкою до навчального року.

Читайте також: Декілька шкіл Володимира отримають 120 рекуператорів для очищення повітря

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Нещодавно тут добудовали новий корпус школи, утеплили дах. Наразі триває утеплення фасаду, внутрішні ремонтні роботи, благоустрій території.

Зокрема, на першому поверсі існуючої частини школи передбачено часткове перепланування, влаштування гардеробу, роздягалень для хлопчиків і дівчаток з душовими й санвузлами, розширення спортзалу.

На першому поверсі добудови передбачається облаштування харчоблоку з обіднім залом на 130 місць, навчальні приміщення для учнів перших і других класів, гімнастичний зал з допоміжними приміщеннями, медичний кабінет, кабінет психолога.

Окрім того, на другому поверсі добудови влаштують актовий зал, кабінет директора з приймальною, навчальні приміщення, допоміжні та підсобні приміщення.



«Заборольський ліцей це один із найбільш проблемних наших навчальних закладів. Дітки тут навчалися у три зміни, тож з міського бюджету було виділено суттєву суму на його добудову. Продовжуємо роботи, й плануємо наступного року знову виділити кошти, щоб завершити цей проєкт повністю.


До першого вересня цьогорічні ремонтні роботи будуть завершені, техніку максимально прибрано, щоб міг під’їхати і розвернутися шкільний автобус, батьки із автомобілями. Основна робота буде проводитись внутрішньо лише у добудованому корпусі», – розповів Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook