У Волинській обласній державній адміністрації − знову кадрові зміни. Колишнього заступника начальника обласного управління охорони здоров’я призначили помічником губернатором Погуляйка.

Читайте також: На Волині – новий відповідальний по боротьбі з коронавірусом

З 16 листопада 2020-го року помічником голови облдержадміністрації призначено Валерія Руцького – професіонала-управлінця з багаторічним досвідом у галузі охорони здоров’я Волині, повідомляє ОДА.

Як нещодавно повідомлялось, команда губернатора Юрія Погуляйка змусила написати заяву на звільнення багаторічного заступника начальника обласного управління охорони здоров’я Валерія Руцького.

Свого часу він навіть виконував обов’язки очільника управління, допоки в кінці червня не захворів на коронавірус. Перебував на лікарняному, одужав і згодом його почали викликати "на килим" в ОДА то керівник апарату Юрій Судаков, то перший заступник губернатора Сергій Мовенко. Мовляв, нехай звільняється, бо і без нього чудово справляються з проблемами медицини. Коли журналісти прийшли в облдержадміністрацію запитати приїжджих чиновників, чому змушували Валерія Руцького написати заяву на звільнення – ті почали відхрещуватися. Мовляв, ні на кого не тиснули.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook