Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів, що вважає своїм головним завданням як політика звільнення українців, які незаконно перебувають в ув’язненні на території Росії, інформують Факти.

Читайте також: Вакарчук несподівано підтримав Зеленського (відеозвернення)

"Ми зробимо все, щоб якомога швидше і політичні ув’язнені, і військовополонені повернулися додому. Я бачу в цьому своє персональне завдання", – сказав він.

Вакарчук розповів, що кілька тижнів тому на концерті в Одесі батько українського військовополоненого моряка Віктор Сорока надів йому на руку браслет.

Читайте також: "Партія має повністю складатися з людей, серед яких немає чинних народних депутатів", – Вакарчук про список кандидатів до Верховної Ради

"Я не знімаю цей браслет, і він мені кожного дня нагадує, заради чого я повинен йти у Верховну Раду – для того, щоб такі люди, як Василь Сорока, Олег Сенцов і інші якомога швидше повернулися додому живими і неушкодженими", – сказав він.

На запитання одного з відвідувачів, чому він не пішов у президенти, Вакарчук відповів: "Всьому свій час. Зараз парламент важливіше".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook