Винуватець страшної аварії у Нововолинську, внаслідок якої постраждалий велосипедист отримав травми несумісні з життям, самостійно прийшов у поліцію після 2 днів розшуку.

Читайте також: Відірвало голову велосипедисту: у Нововолинську знайшли авто винуватця ДТП

Поліція перевірила усі камери, які були у радіусі ДТП. Вдалося встановити, що велосипедист Віктор Вронський, 1941 року народження, загинув під колесами автівки білого кольору.

"До ДТП причетний громадянин Т., 1989 року народження, який рухався на автомобілі білого кольору. Невідомо, чи був на момент аварії водій у стані алкогольного спяніння. Наразі це вже неможливо встановити", – інформує виконувач обов'язків начальника Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук. є

Читайте також: Смертельна ДТП під Луцьком: винуватець нещодавно отримав "права" та сам здався поліції

З його слів, на околиці міста у гаражі виявили автомобіль, на якому підозрюваний скоїв смертельну аварію. Транспортний засіб має характерні механічні пошкодження для ДТП.

Поліція здійснила санкціонований обшук у помешканні підозрюваного. Однак, чоловіка вдома не знайшли. Наразі підозрюваний у присутності адвоката з'явився в поліцію з повиною, розповів деталі ДТП.

"Він їхав вулицею Княгині Ольги, зіткнувся з перешкодою. Не зрозумів, з якою. Поїхав далі – на місце аварії не повертався. Припускав, що збив людину", – так пояснює свої дії водій.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter