У недалекому минулому Олександр Нікішин був одним з найяскравіших спортсменів Волині та Львівщини.

Читайте також: Десятирічній волинянці терміново потрібні кошти на пересадку

До 27-ми років встиг пограти за волейбольні команди вищої ліги "Будівельник" Тернопіль, луцьку команду "Олюртранс", клуби Іспанії, Ізраїлю, Молдови. Згодом він перейшов у "Волиньбаскет", де був не лише гравцем ,а й молодшим тренером, йдеться у сюжеті ТРК "Броди".

Його спортивна кар'єра стрімко йшла вверх, він міняв клуби міста та навіть країни.

Але в одну мить його життя змінилося назавжди. 27 листопада 2013 року, коли команда прямувала на змагання, неподалік міста Дубно їхній мікроавтобус потрапив у ДТП, внаслідок якої одна людина загинула.

Нині Олександр одужує після страшної аварії на дорозі. Попри важкі ушкодження, як може не полишає тренування. 

Після ДТП він місяць пролежав у комі. Спортивна спільнота допомагала у ці перші найважчі дні, місяці і роки після аварії, у якій Олександр сильно травмував голову.

Лежав у різних лікарнях, але найбільшого ефекту вдалося добитися у польській клініці.

Вже 4 місяці він знаходиться у рідному місті Броди. З допомогою батька він робить різні нескладні не перший погляд вправи, які допомагають йому повернутися до нормального життя, адже а ні лівої руки, а ні лівої ноги він не відчуває.

За свою мізерну пенсію у 1500 гривень і ще меншу синову примудряються якось жити, бо і пігулки для хворого потрібні, і масажистка додому приходить. Знайти б хороших фаахівців, які зуміють "розблокувати" неслухняну половину тіла хоче батько Олександра, який мріє про лякування у Ізраїлі, адже добре знає, яка там медицина.

Але найближчі і найреальніші плани, це проходженя реабілітації у спеціальному центрі у Львові. Це нові обстеження та актуалізація діагнозу.

Тому усіх небайдужих просимо допомогти людині у важкий період її життя.

Номер картки батька: 4149 4991 0357 1616 Нікішин Володимир Миколайович

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter