Волинські волонтери уже вкотре збирають допомогу нашим військовослужбовцям, які захищають від агресора нашу країну. Про це видання інтернет-виданню "Під прицілом" розповіла волонтерка та підприємець Вікторія Дзидз. Жінка уже не вперше збирає нашим захисникам допомогу, адже вони її як ніхто інший сьогодні потребують.

Читайте також: "Все буде Україна": волинські волонтери відправилися на передову з вантажем для захисників (фоторепортаж)

"Звертаюся до людей, до свого народу, до тих кому небайдуже, кому болить. Наші захисники потребують допомоги, вашої підтримки", – зазначає волонтерка.

Нашим героям на передовій потрібні: тушонки, м'ясні каші, кава, чай (пакетований, без домішок) та солодощі.

Крім того, за словами Вікорії, усі небаудужі можуть допомогти коштами на ремонт волонтерських машин, запчастини, а також пальне (номер рахунку волонтерки, яка займається фінансами Наталії Єпіфанович: 5457 0822 2084 5312).

Зібрану волонтерську допомогу на Схід повезе уже вчергове волонтер Сергій Добродомов, більше відомий як "Дєд Волинь".

"Сьогодні доволі складно зібрати волонтерку. Але варто пам'ятати, що війна триває, і наші захисники потребують допомоги", – каже волонтерка.

Читайте також: Волинські волонтери "Серця патріота" вчергове відправилися на Схід з допомогою захисникам

Небайдужі волиняни можуть приносити гостинці на ринок "Північний" (магазин № 159) або ж телефонувати за номером: 0505643933. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook