Колишній перший заступник міського голови Тарас Яковлев проти виділення коштів з міського бюджету на ремонт інфекційної лікарні

Читайте також: Казнокради забили на сполох через бюджет Луцька?

Чиновник переконаний, що у Луцьку є комунальні заклади ,які потребують підтримки, але у цьому переліку не має місця для медичного закладу, передає Аверс.

З Луцької міської ради виділили 10 млн гривень для Обласної інфекційної лікарні, ще 20 мільйонів виділить з Обласна рада. У сумі ці гроші щонайменший кошторис на проблеми медичного закладу, який побудували ще у 1962 році.

До цих пір лікарня знаходилася у нетиповому пристосованому приміщенні. Вичерпали свої можливості електрична проводка, система водопостачання і каналізація.

Обладнання також є застарілим тому також потребує фінансування.

Варто зазначити, що 75% пацієнтів саме лучани, тому місто має бути зацікавлене у тому, щоб лікарню не тільки відремонтували, але й належним чином оснастили.

Але як стверджує головний лікар закладу Руслан Морочковський, попередня влада міста відмовляла у надані коштів, посилаючись на те, що медичний заклад знаходиться в обласному бюджеті.

Проти надання коштів виступив радник  голови Облдержадміністрації Тарас Яковлев.

Саме за його каденції відмовили у фінансуванні інфекційні лікарні. А у статі одного із інтернет ресурсів, чиновник мотивує це тим, що у Луцьку вистачає закладів, які потребують фінансової підтримки, але які саме не вказав. 

Читайте також: Волинський ЦРУ: хто є засновником організації і що від неї чекати

Тарасу Яковлеву варто було б самому поцікавитися в яких умовах знаходяться пацієнти.

Один із пацієнтів почувши від журналістів Аверсу про такі слова чиновника відповів, що той напевно "не при своєму розумі".

Нагадаємо, що проект ЦРУ пов'язаний з нардепом-олігархом Степаном Івахівим та створений виключно для дестабілізації політичної ситуації у Луцьку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook