Квитки у Луцький зоопарк здорожчали. Із 24 квітня вхід для дорослих вартуватиме 80 гривень, а вхід для дітей (від 1 метра заввишки) – 50 гривень.

Про це повідомили на сторінці Луцького зоопарку у фейсбуці.

Читайте також: «Завтра ти тут не працюватимеш!»: у Луцькому зоопарку скаржаться на відвідувачів-хамів

«Причину такого кроку ви бачите щодня, роблячи покупки чи сплачуючи комунальні послуги. Цілком зрозуміло, що витрати на утримання зоопарку теж зростають. Адже це й енергоносії, і видатки на харчування й озеленення, і зарплатний фонд колективу.

Чимало додаткових витрат та ненадходжень (через зменшення кількості відвідувачів) спричинила й пандемія. А власне вартість квитків залишалася сталою упродовж останніх двох років. І вона наразі була однією з найнижчих у закладах такого типу в Україні.

Тому, аби зберегти колекцію та забезпечити життєдіяльність Луцького зоопарку на достойному рівні, від суботи квиток для дорослого вартуватиме 80 гривень, а для дитини – 50. Малюки до одного метра заввишки проходять безоплатно (на касі є ростомір).

Окрім цього, вводимо сімейний квиток 2+2 (двоє дорослих та двоє діток), який вартуватиме 200 гривень. Тобто, у ньому зафіксована попередня ціна.

Телефон для уточнень та довідок: +380660743224; +38(050) 9913247», – йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

.