Чинна влада має намір сфальсифікувати результати майбутніх президентських виборів під прикриттям голосів жителів окупованих територій.

Читайте також: Народні депутати від УКРОПу закликали парламент заборонити "рускій мір" в Україні

Про це під час традиційного відеочату в соціальній мережі Facebook заявив народний депутат від УКРОПу, учасник президентських праймеріз партії Олександр Шевченко.

Парламентар нагадав, що на початку вересня попередній склад ЦВК дозволив мешканцям окупованих територій безперешкодно брати участь у виборах президента. При цьому передбачена спрощена процедура голосування, яка не вимагає від таких виборців навіть довідки переселенця.

"Таким чином влада, ймовірно, хоче сама проголосувати за жителів ОРДЛО. А таких людей – мільйони. Безумовно, я боротимусь, і влада не отримає шансу використати такі брудні схеми, образно кажучи, сучасного транзитного сервера", – наголосив Олександр Шевченко.

Читайте також: "Нинішня влада показала свою нікчемність, тому потрібно сказати їй "до побачення", – Олександр Шевченко

За його словами, влада хоче максимально обдурити людей та отримати результати виборів за власним бажанням, а не за волевиявленням українців. Тож політик закликав громадські організації та ЗМІ використовувати свої повноваження та контролювати майбутній виборчий процес.

"Фальсифікація – це найгірше, що може бути. Якщо ми не забезпечимо чесні вибори, то фактично дамо можливість тим нахабним і цинічним ділкам красти наше майбутнє", – зауважив нардеп.

При цьому він зазначив, що влада витрачає мільярди на власну рекламу, однак уперто не знаходить грошей на впровадження сучасних технологій ідентифікації виборців. Президент Петро Порошенко заклеїв усю країну своїми білбордами, з яких він говорить про віру, військо та мову. Втім, більша частина його фракції навіть не спромоглася проголосувати за законопроект про державну мову. Депутати з президентської політсили закликали парламент підтримати виключно їхній законопроект, щоб одержати собі політичні дивіденди.

Читайте також: "Пропа*андони" із "Раша ТіВі" забилися в істериці через законопроект Олександра Шевченка про заборону "русского міра" в Україні (відео)

"Майже половина фракції "Блок Петра Порошенка" виявилася п’ятою колоною Кремля. Вони виявилися тими людьми, які підігріють Порошенку. Для них піар понад усе", – переконаний парламентар.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitte