У Рівненському міському суді слухається клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу для Дмитра Брижа, водія автомобіля "Мерседес-Бенц", який на Сарненщині на трасі "Київ-Ковель-Ягодин" спричинив ДТП із чотирма загиблими.

Читайте також: Серед постраждалих і загиблих у ДТП на Рівненщині є волиняни

Про це повідомляє чаРівне.

25 червня о 19-ій годині, водій, керуючи "Мерседес-Бенц" на іноземній реєстрації, рухаючись зі сторони села Орлівка, автодорогою "Київ-Ковель-Ягодин", проявив неуважність, не переконався у безпечності своїх дій, не надав переваги в русі маршрутному автобусу, раптово виїхав на смугу вказаної дороги. Сталося зіткнення

Після цього "Мерседес-Бенц Спринтер" (маршрутка "Київ-Ковель", авт.) за інерцією виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із фурою. У результаті загинули водій автобуса та два пасажири, один чоловік помер у лікувальному закладі.

Читайте також: Водій "євробляхи" спричинив смертельну ДТП на Рівненщині, четверо осіб загинуло

Дмитра Брижа, 1997 року народження, затримали у той же день.

"Обрання більш м’яких запобіжних заходів не забезпечить уникнення тих ризиків, які існують, а саме підозрюваний буде переховуватися від органів досудового розслідування та суду та незаконно впливати на свідків, крім того даний злочин відноситься до кваліфікації тяжких злочинів", – каже слідчий.

Крім того він є жителем прикордонної зони, тому може покинути територію України, додає він.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter