Чоловік солістки гурту "Время і Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес виклав у мережу спільне фото з дружиною на прогулянці з друзями.

Читайте також: "Буде скоро трьох народжувати": Дантес розповів всю правду про вагітність Дорофєєвої (фото)

При цьому артист показав, як його дружина виглядає в звичайному житті, коли не потрібно блищати перед камерами чи давати інтерв'ю, зазначає РБК-Україна.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував фото, на якому вони з Надею зображені разом з друзями – судячи з усього, пара вибралася на прогулянку у вихідний. Зіркове подружжя одягнені в зручний і простий повсякденний одяг - так, Дорофєєва вибрала широкі білі штани і салатову майку, а також білі кросівки. Дантес віддав перевагу подібному наряду – світлі штани та біла футболка.

Читайте також: Просто божественно: Дорофєєва розповіла про гарячі сюрпризи від чоловіка

"День був просто КАЙФ!!! Давно так неділю не проводили!!!!" – поділився Володимир.

Підписники ведучого почали активно обговорювати нове фото, відзначаючи, що вони з Надею дуже милі і прості: "Дуже гарні люди, навіть не знаю що додати....", "Красиві такі!", "Які ви КАЙФОВІ!!!!", "Які ви класні і красиві", "Чудова компанія і чудове фото)))", "Які ви круті", "У вас такий стиль у всіх однаковий, ви змовилися прийти так?"

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook