«Волинь» в 30 турі Першої ліги чемпіонату України мінімально поступилася одеському «Чорноморцю» –  1:2, йдеться на офіційному сайті луцького клубу.

Читати більше: Проінспектували форму: збірна Бельгії розгромила Росію на Євро

На звітний поєдинок наша команда підійшла з великою кількістю відсутніх гравців. А сам початок гри пройшов під диктовку «Чорноморця»: уже на 4-й хвилині Андрій Якимів з хорошої позиції пробив повз ворота, а на 14-й Владислав Леванідов відбив удар Максима Брагару, а захисники не дали нікому добити м’яч у ворота.

Після цього більше активізувалася «Волинь» – зокрема, Богдану Оринчаку не вистачило якихось міліметрів, аби замкнути простріл Андрія Ляшенка. А на 30-й хвилині гості таки відкрили рахунок у грі – подача з флангового штрафного знайшла голову самотнього Владислава Бугая, який переправив «кулястого» точно у рамку – 0:1.

Утім, ще до перерви «Хрестоносці» зрівняли рахунок – під час швидкої атаки Данило Варакута виручив гостей після удару Олександра Климця, однак наш півзахисник підхопив м’яч і був збитий Якимовим. Арбітр призначив пенальті, який переконливо реалізував Оринчак – 1:1 і 11-й гол у сезоні для найкращого бомбардира «Волині»!

Після перерви одесити продовжували гнути свою лінію, а на 52-й хвилині чудова передача з центра поля підловила забіг Артура Авагімяна, який майстерно перекинув Леванідова – 1:2.

Волиняни намагалися відповідати суперникам – зокрема, Богдан Кобзар ледь не повторив один в один гол «Гірник-Спорту» після прострілу Дениса Теслюка. Утім, активність «Волині» перервала друга жовта картка нещодавнього дебютанта Дмитра Максимчука за фол на власній половині поля.

Отримавши кількісну більшість, гравці «Чорноморця» намагалися позбавити матч інтриги – щоправда, Леванідов врятував «Волинь» після індивідуального проходу та удару з меж карної зони від Іллі Путрі, а потім двічі під час однієї атаки не дав відзначитися Даниїлу Сухоручку та тому ж таки Авагімяну.

Останні хвилини матчу відзначилися активністю «Волині», однак крім двох дальніх і неточних ударів Артура Рябова серйозних моментів «Хрестоносці» не створили.

Фінальний свисток зафіксував «срібну» перемогу «Чорноморця». 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook