Голови Волинської та Хмельницької обласних рад підписали Меморандум про міжрегіональну співпрацю.

Читайте також: Луцьк отримав грант на понад 4 мільйони гривень на розвиток закладів освіти

Григорій Недопад та Віолета Лабазюк підписали меморандум під час засідання сесії Волинської обласної ради, пише ІА Волинські новини.

«Сьогодні ми зібралися для того, щоб продовжити співпрацю між нашими обласними радами, нашими областями. Як сказав Дмитро Разумков, який був на нашій сесії раніше, таким чином ми зшиваємо Україну. Співпраця, прописана в меморандумах, є широкою. Надіємося, що вона буде дієвою і на обласному рівні ми будемо працювати, зміцнювати не тільки дружбу, а й співпрацю між нашими областями», – сказав Григорій Недопад.

Після того, як депутати проголосували за відповідний проєкт рішення, голови обласних рад підписали Меморандум про міжрегіональну співпрацю між Волинської обласною радою та Хмельницькою обласною радою.

Читайте також: Волинська облрада підписала меморандуми про співпрацю з Рівненською і Тернопільською облрадами

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк наголосила, що Хмельниччина сьогодні відстоює програму забезпечення питною водою мешканців регіону, інтереси агропромислового комплексу, підтримує діяльність заклади охорони здоров’я та навчальних закладів.

«Думаю, наша діяльність не надто різниться, адже всі області, депутати всіх рівнів на теренах нашої гарної, мальовничої України працюють за одним спільним вектором – розвитком нашої країни для нас, наших батьків, наших дітей», – сказала вона та висловила переконання, що підписання меморандуму сприятиме розвитку співпраці між Хмельницькою та Волинською областями.

 Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook