Волинська облспоживспілка програла суд щодо забезпечення позову шляхом накладення арешту на земельну ділянку по правій стороні Центрального ринку та заборони її поділу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук та оприлюднив рішення суду.

Читайте також: На місці Старого ринку просять облаштувати тимчасову стоянку та автокінотеатр

В оприлюдненому судовому рішенні йдеться про те, що Волинська облспоживспілка у суді вимагала накласти арешт на земельну ділянку, розташовану на вулиці Глушець, 1 у Луцьку, а також заборонити міській раді, ГУ Держгеокадастру у Волинській області та його територіальним органам вносити зміни до земельного кадастру або скасовувати записи щодо цієї земельної ділянки. Також просили заборонити Луцькраді та іншим особам поділ або передачу у користування на правах оренди цієї ділянки.

Зокрема, облспоживспілка вимагала у суді, аби їй не перешкоджали використовувати майновий комплекс на вулиці Глушець, 1 у Луцьку.

Господарський суд Волинської області ухвалив рішення відмовити повністю у задоволенні позову Волинської облспоживспілки.

Читайте також: Землю Старого ринку поділили на чотири частини (схема)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook