Волинський військомат отримав у безоплатне користування автомобіль від обласного відділення АМКУ. 

Читайте також: 6 грудня − День Збройних сил України: історія і традиції

Передача транспортного засобу відбулась у четвер, 6 грудня, повідомляє власкор "Під Прицілом".

Голова Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Дмитро Іванов зазначив, що автомобіль знаходиться у відмінному технічному стані, авто майже нове − пробіг всього 30 тисяч кілометрів, повна комплектація. А невдовзі на транспорт буде передано комплект літньої гуми.

"Ми дякуємо небайдужим організаціям, небайдужим людям, що вони все-таки знаходять час, знаходять матеріальні засоби для того, щоб наша армія позиціонувала себе, як збройні сили, що здатні воювати, стримувати агресію, і в подальшому наступати й відновлювати рубежі нашої країни. Я дякую всім небайдужим", − зазначив військовий комісар Волинського обласного військового комісаріату Роман Кулик.

Окрім того, він привітав волонтерів, які відзначали свій день 5 грудня, та підкреслив, що всі питання, які вирішуються цими людьми, вони є першочерговими, і завдяки їм відбулась наша армія.

Читайте також: Воєнний стан в Україні: що зміниться для людей

"Відповідно до подання Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України та на підставі наказу Голови Антимонопольного комітету України від 19 листопада 2018 року №134 у зв'язку з проведенням Операції Об'єднаних Сил по відновленню сувернітету України Відділення передає безоплатно до сфери управління Міністерства оборони України на баланс Волинського обласного військового комісаріату легковий автомобіль марки "DAEWOO LANOS"", повідомили у прес-службі Волинського відділення АМКУ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter