У селі Гірники Ратнівського району відкрили нову ресторацію. Близько 16-ої години 28 березня тут було багатолюдно, тому що святкував свій день народження директор Ратнівського районного центру зайнятості Іван Миронюк. Серед запрошених були держслужбовці різних рівнів. Чому святкують саме у робочий час, а не вирішують питання, якими потрібно займатися відповідно до своїх посадових обов'язків?

Читайте також: Чиновники Маневицької РДА їздили на мітинг Порошенка у Львів на автобусі, придбаному для потреб району

У селі Гірники Ратнівського району відкрили ресторацію "Бонжур". Саме у ньому вирішив відсвяткувати свій день народження директор Ратнівського районного центру зайнятості Іван Миронюк. Племінник посадовця підтвердив той факт, що святкують 60-ти ліття його дядька.

Журналісти спробували потрапити в середину та двері зачинили на ключ. Через декілька хвилин до нас вийшов працівник ресторації. Журналісти запитали, чи можна випити кави, хлопець сказав: можна, а потім зателефонував власниці, проте у телефонній розмові жінка повідомила, що заклад не працює для звичайних відвідувачів, бо тут сьогодні святкують ювілей.

Читайте також: У Луцьку голова районного осередку БПП "Солідарність" спричинила аварію (відео)

Власниця закладу стверджує, що кафе не працює. Натомість один із запрошених на святкування ювілею каже:нічого не відзначає, просто заїхав кави попити.

Однак за декілька хвилин гості вийшли на вулицю. До журналістів підійшов один із запрошених та з обуренням з'ясовував, чому журналісти перебувають на території закладу. Чоловік каже: нещодавно повернувся з зони АТО та відзначає цю подію.

Цікаво чому держслужбовці вирішили святкувати день народження саме у робочий час, а не перенесли його на вихідний день та якщо вже святкують, то чому не говорять про це. Мабуть розуміють, що порушують свій робочий графік.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook