Волинське підприємство "Укрліссервіс", яке експортує за кордон пиломатеріали, скаржиться на те, що його вантажівку нібито, необгрунтовано затримали на Ягодині. Директору фірми Ігорю Рашевському повідомили, що ініціатором перевірки є СБУ.

Читайте також: Волинський митник розповів про корупційні схеми головного фіскала області

За словами керівника підприємста, вантаж вже місяць не може потрапити за місцем призначення. Він вважає, що причина зупинки його вантажу є дуже дивною. Справа втому, що на дошці, яку порізали, лишилися рештки чіпів, якими маркують стовбури, щоб можна було прослідкувати, де саме зрубали те чи інше дерево, і чи законно це зроблено.

Читайте також: Скандал на Волинській митниці. Інспектор викрив схему з вантажівками, які оформляли, як порожні

Митники просканували залишки цих чіпів і тепер вимагають, аби підприємство пояснило, з якої колоди була вирізана та чи інша дошка. 

"Лісівники" пояснюють, що це не вони ініціювали дану перевірку, а СБУ. У свою чергу, СБУшники не дали відповіді, чому і з якого приводу проводяться подібні перевірки і запропонували лиш написати їм листа з запитаннями.

Волинська митниця та СБУ вже не вперше стають фігурантами скандалів. Співробітники структур працюють за корупційними схемами, перешкоджаючи роботі бізнесу, з метою отримати свою частку.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter