У Ківерцівському районному суді 4 серпня винесли вирок. Очільника карного розшуку Волині Геннадія Єпіфановича засудили до дев'яти з половиною років позбавлення волі. Чоловіка обвинувачують у вчиненні смертельної ДТП.

Читайте також: Волинського екс-поліцейського, який, будучи п'яним, вчинив аварію, у якій загинуло двоє людей, намагалися звільнити з-під варти

Про це повідомляє «Суспільне Волині».

Окрім позбавлення волі, чоловіка позбавили права керування автомобілем на три роки. Суд повністю задовольнив вимогу родини таксиста, який загинув в аварії стягнути моральну та матеріальну шкоду у розмірі 600 тисяч гривень та судові витрати.

Родина жінки, яка загинула під час аварії і була пасажиркою таксиста, поки вирішила не подавати цивільного позову про компенсацію шкоди.

В останньому слові у суді Геннадій Єпіфанович сказав, що погодиться з вироком Ківерцівського районного суду, але його права були порушенні та він буде подавати апеляційну скаргу.

Читайте також: Екс-керівнику карного розшуку Волині Єпіфановичу, який спричинив смертельну ДТП, суд виніс рішення (відео)

Нагадаємо, 21 лютого по 19 годині на автодорозі в селі Дачне Ківерцівського району сталася ДТП за участі трьох транспортних засобів. Зіткнулися автомобілі «Mercеdеs-124», «Chevrolеt Aveo» та автобус «Богдан». У ДТП загинули таксист та його пасажирка. Окрім того, травмувалася неповнолітня донька загиблої. 

З’ясували, що за кермом автомобіля «Mercеdеs-124» був Геннадій Єпіфанович, який працював в структурах правоохоронних органів, в липні 2016 року звільнився з посади начальника Управління карного розшуку УМВС України у Волинській області. 

Під час проведення огляду встановили, що він був у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook