Мільйон за рік і лише 1000 гривень за голос. Юрій Семенюк – голова Підгайцівської сільської ради, у декларації якого за рік з'явився 1 мільйон гривень, подейкують, уже почав підкуповлювати виборців за 1 тисячу гривень. 

Читайте також: Мешканці навколишніх сіл Луцька потрапили у "транспортну пастку" через неконструктивну поведінку сільського голови

Мабуть, Юрій Семенюк просто поскупився, бо ж громада, на голову якої він претендує дуже перспективна, адже охоплює 5 сіл, які прилягають до обласного центру Волині. Тож можна було б платити за голос 1500-2000 тисячі, адже ж з такими темпами як Семенюк заробляє кошти, ці вибори йому швидко окупляться.

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк при владі уже з добрий десяток років і його доходи, звичайно ж, значно відрізняються від доходів звичайного громадянина. Але їх ми можемо відслідкувати швидше наочно, аніж у деклараціях.

Шикарний будинок, у якому мешкає голова, позашляховик, на якому пересувається та елітну автівку, яку ховає на подвір'ї купив, мабуть, за зарплату. Але ж не обов'язково жити на саму лише зарплату, потрібно мати дуже багато друзів, які тоді подарують елітний маєток та "Toyota Land Cruiser". 

Зазначимо, що заробітна платня у Юрія Семенюка дуже скромна: от у 2016 році вона становила 14 тисяч гривень, а от землі у нього хоч відбавляй. Що цікаво, сім'я Семенюків, з невеличкими доходами, нажила за 2017 рік 1 мільйон гривень. Це усе доходи від бізнесу, який, до речі, не задекларований. Семенюку належить готель, автомийка та підприємство, яке виготовляє бруківку. І, як з'ясували журналісти, техніку для свого бізнесу він купує за кошти сільської ради. 

Читайте також: Голові сільської ради на Волині "вказали" на "регіоналівське" минуле

Всі навколишні села Юрій Семенюк обкладає бруківкою свого підприємства, оскільки не дуже старається для своїх людей. Наприклад, у Струмівці бруківочне покриття розвалюється, хоча пройшло лише 2 роки після укладання вулиць. 

Здавалося б на цій посаді чоловік взяв усе, що можна взяти для хорошого життя, але пан голова не дуже хоче відходити від цього ситного "корита". До журналістів ТРК "Аверс" дійшли чутки про те, що він купує голоси. Люди кажуть, що виборцям пропонується, ніби-то, 1000 гривень за голос. Стареньких бабусь навіть змушують підписатись за те, що вони отримали гроші і тепер змушені проголосувати саме за Юрія Семенюка. 

Детальніше дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter