Народний депутат Ігор Гузь під час свого виступу у Верховній Раді закликав призупинити акредитацію у парламенті працівників телеканалів "112 Україна", NewsOne та ZIK.

Читайте також: Ігор Гузь вимагає від уряду відновити безперебійне електропостачання на волинських шахтах та погасити борг із зарплати гірникам

Про це йдеться на офіційній сторінці нардепа у фейсбуці.

Нардеп Ігор Гузь із колегами ініціюють ухвалення постанови Верховної Ради України щодо призупинення акредитації у парламенті працівників телеканалів "112 Україна", NewsOne та ZIK.

Депутат підтримує рішення РНБО від 2-го лютого 2021 року про закриття прокремлівських каналів і вважає, що боротьба за відсутність впливу Кремля в інформаційному просторі України – правильний підхід.

Читайте також: Гузь до Шмигаля: "Вимагаю у 2021 році розпочати роботи з облаштування митних переходів "Устилуг" і "Ягодин"

"Безумовно, є дискусія, де межа антиукраїнської діяльності й де межа тиску на ЗМІ, але в контексті медіа-імперії Медведчука для мене абсолютно зрозуміло – прокремлівські канали все робили, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні.

І це не тільки боротьба за електоральні успіхи опозиційної платформи. Якби так було – це була б інша історія. Це боротьба за інтереси Кремля", – зауважив парламентар.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook