Волинський слідчий поїде у ДНР ловити аж одного терориста. Журналісти натрапили на цікаву справу. Співробітник СБУ з Луцька шукає директора "Департаменту ремонту, утримання та експлуатації автомобільних доріг міністерства транспорту" так званої "ДНР".

Читайте також: Волинські СБУшники викрили правоохоронця, який "зливав" службову інформацію з бази даних митниці

Терорист вступив до лав ДНРрівців у 2015 році і ремонтував трасу "Донецьк-Успенка", яка з’єднує міста Харцизьк та Ілловайск. Як стало відомо з матеріалів справи підозрюваний переховується у Донецькій області, на непідконтрольній українській владі території. А розшукувати терориста повинен волинянин. Ближче до Донецька слідчих, певне, не знайшлося.

Слідчий СБУ вже навіть взяв ухвалу суду на доступ до документів у цій справі. Відповідно напевне поїде у далеке відрядження.

Між тим зазначимо, бойові дії на Сході України тривають 5 років і ловити сепаратистів потрібно тисячами, а не поодинці. Зрештою на території бойових дій перебувають війська, в складі яких неодмінно повинні бути співробітники СБУ.

Читайте також: Скандальні силовики і правоохоронці-мільйонери: кому Порошенко раптово дав звання Героїв та підвищення

Що це за нова мода фінансування поодиноких відряджень на схід? А головне – який з цього має бути результат, раз розшукуваний сепаратист переховується серед збройних угрупувань, учасників яких теж потрібно садити до в’язниці, раз вони сепаратисти?

І найважливіше – скільки ж сепаратистів зловили і засудили за 5 років війни?

У кожної професії свої нюанси – схоже в СБУ нова тактика, ловити сепаратистів поодинці.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook