Депутати на допитах − з самого ранку під стіни СБУ у Волинській області прибула член постійної комісії з питань освіти Волиньради Галина Йовик. Це вже вдруге освітянка у стінах служби безпеки, тоді пані Галина розмовляти зі слідчим відмовилася, бо ж викликали її без офіційної повістки.

Читайте також: Волинських депутатів допитували в СБУ

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Початок робочого тижня, 11 ранку, член постійної комісії з питань освіти та науки Волинської обласної ради Галина Йовик вже під стінами Служби безпеки у Волинській області.

Сьогодні жінка мала б прибути на допит разом з адвокатом, та з поважної причини захисник не прибув, Галина Йовик розмовлятиме зі слідчим наодинці. Проте депутат стверджує – ніяких таємниць від правоохоронців немає, відповідатиме на всі поставлені запитання.

"Минулого разу мені вручили повістку, і сьогодні я вже прийшла по повістці, взнаю в якості свідка, що мені будуть казати. Мені немає чого боятися, я до вього готова. Справа в тому, що мій адвокат захворів, ніхто не відміняв людський фактор, тому я сьогодні знову сама", − розповідає депутат Волинської обласної ради Галина Йовик.

Нагадаємо, вперше Галину Йовик на допити викликали минулого тижня, 24 січня. Тоді ж разом з нею під стіни СБУ прибув ще один депутат облради − Василь Столяр. Проте, якщо в останнього розмова все ж відбулася, то Галина Йовик без адвоката спілкуватися з правоохоронцем відмовилася, бо ж викликали її без повістки − телефоном, тож зустріч перенесли на понеділок.

Галина Йовик депутат Волинської обласної ради
"Все пройшло в спокійні обстановці, я відповіла на запитання слідчого, все було записано в протоколі, поступово, за кожним запитанням була моя відповідь. все пройшло добре, спокійно, без ніяких. – Чи можете ви розголошувати про що ви говорили? – Наразі ні, абсолютно не все, ну ми говорили про роботу в комісії. Всі питання стосувалися суто роботи в комісії. Будуть допитувати інших членів комісії. Я буду чекати наслідків", − прокоментувала депутатка.

Доки правоохоронцями розслідується кримінальне провадження, членів комісії Волиньради будуть і надалі викликати на допити. Останні ж у свою чергу готові співпрацювати зі слідством.

Читайте також: На Волині патрульний спричинив смертельну ДТП (фото)


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter