Українці знаходяться буквально "на межі" від обурення постійним відтягуванням оголошення вироку обвинуваченій у резонансному ДТП в Харкові Олені Зайцевій.

Читайте також: Справа Зайцевої: у справі спалахнув новий скандал

Відомо, що на шкірі Олени Зайцевої, яку звинувачують у смертельній ДТП в Харкові, шукали сліди від наркотиків.

Слідчі дії проводили в ізоляторі, повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Під час розслідування, Зайцевій провели судово-токсикологічну експертизу. Встановили, що "у сечі виявлені фенобарбітал, кодеїн і метаболіти анальгіну, з яких кодеїн може бути лікарським засобом або складником комбінованого лікарського препарату".

Відсутність в зразку сечі морфіну, мінорних алкалоїдів, опію і меконової кислоти означає, що знайдений кодеїн не відноситься до рослинних наркотичних засобів. Огляд Зайцевої не виявив на тілі сліди від ін’єкцій, які б свідчили про вживання нею наркотиків.

"Ніяких слідів ін’єкцій та інших слідів, які б вказували на вживання нею наркотичних засобів, не виявили. Проводиться службове розслідування щодо слідчої групи, яка проводила досудове розслідування і нібито не надала медичної документації в повному обсязі", – відповіли у управлінні.

Читайте також: Експерти встановили швидкість, з якою "летів" "Lexus" Зайцевої перед кривавою ДТП – адвокат Дронова

Люди вже не тямлять себе від люті, в соціальних мережах "горить" справжня дискусія з приводу "золотої дівчинки" Зайцевої. Багато хто з користувачів грозить Олені особистою розправою, адже, вважають українці, обвинуваченій так і не дадуть відповідного до скоєного нею злочину покарання.

Так один з користувачів написав: "Якщо її відпустять, довго на волі вона не протримається. Це я гарантую".

Інші пишуть: "Їй мають дати пожиттєвий срок у тюрмі", "Повісити її".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter