Голова Волинської ОДА Олександр Савченко обурився проханням до нього голів селищних рад, районних адміністрацій, голів ОТГ виділити кошти на якісь потреби.

Читайте також: У Волинській ОДА проводять службове розслідування щодо Мирки

Про це йшлося сьогодні, 6 вересня, під час оперативної наради в ОДА.

Голову Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка обурює те, що голови сільських рад працюють в режимі депутатських можливостей. Тобто вони пишуть Голові ОДА із вимогою про виділення коштів для того чи іншого села. Роблять вони це в обхід району і вимагають грошей відразу від області.

Савченко пояснив, що не може виділяти кошти не зрозуміло на що і його обурує що голови районних адміністрацій не працюють на всі 100% і не знають що відбувається у них в районі.

Олександр Савченко попросив аби надалі подібні прохання надходили не від голів сільських рад, а в першу чергу від РДА.

Читайте також: Олександр Савченко: Незалежність, яка мирно дісталася, тепер коштує надто дорого

"Область валиться та йде в нікуди! У нас немає аналітики, чому відбувається падіння. У нас сильна область, яка повинна приносити в бюджет великій дохід, є все для успішного наповнення бюджету, але проблема – в нехлюйстві керівників. Жоден голова не приходить до мене зі звітом про наповнення бюджету, з розумінням питання, і я на це буду реагувати", − наголосив Голова ОДА.

Також Савченко наголосив, що жоден голова сільської, селищної, ОТГ та районної ради не переступить поріг ОДА без звіту про розтрату бюджету, і не важливо скільки разів на тиждень він сюди буде ходити. Бо гроші витрачені, а куди вони йдуть ніхто не знає. Всі винні, починаючи з мене!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter