На вулиці Карпенка-Карого у Луцьку, в ніч із 6 на 7 грудня, близько 00:00 автомобіль на смерть збив жінку. Зі слів очевидців, жінка переходила дорогу навпроти ТЦ "Ювант", в той час група молодиків в стані сильного алкогольного сп’яніння рухалась проїжджою частиною на автомобілі BMW 528. Від сильного удару жінку відкинуло на 50 метрів.

Читайте також: Не розминулись: у Луцьку зіткнулись два автомобілі (фото)

Патрульні поліцейські зупинили його за містом на автодорозі поблизу села Піддубці Луцького району, повідомили у прес-службі волинської поліції.

Водія затримали у порядку ст. 208 КПК України. Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Підозрюваному суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту в нічний час з 22:00 до 8:00.

Оперативники управління карного розшуку поліції області встановили, що загибла внаслідок автопригоди жінка – 46-річна жителька Луцького району.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Подвійна ДТП у Луцьку: водій збив вагітну жінку та зіткнувся з автомобілем

Нагадаємо, скандально відомий суддя Луцького міськрайонного суду Віталій Ковтуненко відпустив під домашній арешт винуватця моторошної аварії, який у стані сильного алкогольного сп'яніння на смерть збив жінку на вулиці Карпена-Карого у Луцьку та втік з місця пригоди. 

33-річному лучанину і власнику автівки – Протасюку Олександру, який був за кермом, прокуратура повідомила про підозру, а 8 грудня під час судового засідання в Луцькому міськрайонному суді обрали міру запобіжного заходу для водія. Знайомі Олександра Протасюка, який офіційно ніде не працює, розповідають, що для нього це звичне явище сідати "під мухою" за кермо.  

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook