Остерігаючись махінацій під час підрахунку голосів, підкупів виборців та через шалений тиск на кандидатів-укропівців з боку представників діючої влади Волинська обласна організація політичної партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" провела паралельний підрахунок голосів на місцевих виборах голів та депутатів, які пройшли в громадах 23 грудня.

Читайте також: Влада області поливає брудом опозиційного волинського політика

Не дивлячись на чорний піар проти укропівців, представники "Українського об’єднання патріотів – УКРОП" у виборах по 13 округах Ківерцівської міської ОТГ отримали впевнену перемогу. Це люди, які не соромилися своєї партійної приналежності, на відміну від "Блоку Петра Порошенка", а проявили себе, як згуртована команда, яка готова працювати на благо своєї громади та волинян.

Читайте також: Вибори ОТГ на Волині: явка виборців майже 57%

Станом на 9 ранку 14 грудня результати такі:

- Сергій ВЕРБИЦЬКИЙ, який балотувався на посаду голови Війницької ОТГ, переміг з великим відривом.

- до Тростянецької ОТГ пройшли депутатами – Наталія ХОМЯК, Сергій ВОРСЕНЮК, Ольга КАЛЬЧЕНЯ, Ніна УСТИМЧУК, Оксана МІЩУК, Євген АНДРІЙЧУК, Лариса ДЕМЧУК та Іван БИЧОК.

- до Поромівської та Павлівської ОТГ Іваничівського району – Світлана ВАСИЛЮК, Світлана ЖУРБА, Ігоря САРАЯ, Аллу ВОРОБІЙ, Васил ДУДА, Ігор НИКОНЮК та Наталія КУЗЬМИЧ.

- до Цуманської ОТГ – Микола Володимирович КІШТА, Дмитро Валерійович КОПАСЮК та Олександр Анатолійович ПУШКАР.

- до Гуто-Боровенської ОТГ – Сергій Пилипович ВОЙЧУК.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter