20 квітня у магазині "Наш край Експрес", що у Ковелі Волинської області, чоловік на вимогу продавчині одягнути маску, виразився на адресу останньої образливими та нецензурними словами. Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 10 червня.

Читайте також: Лучанин за порушення карантину отримав 17 тисяч штрафу та 40 годин громадських робіт

Присутній під час цього біля сусідньої каси чоловік зробив йому зауваження та попросив припинити образливі висловлювання щодо продавця торговельного закладу. Після чого перепалка переросла у бійку. Порушник наніс численні концентровані удари кулаками лівої та правої руки по голові потерпілого.

Псіля чого вийшов з приміщення мінімаркету на вулицю, однак відразу повернувся назад до торговельного закладу, продовжив бійку, внаслідок ударів потерпілий впав на підлогу, після чого отримав ще один удар ногою по голові та коліном по тулубу.

Отримані ушкодження відносяться до легких тіслесних.

Волинянин свою вину визнав і показав, що дійсно вчинив хуліганські дії щодо потерпілого.

Читайте також: Уряд хоче посилити покарання за порушення під час карантину

У результаті суд визнав волинянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.1 ст.296 КК України (Хуліганство) і призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8500 гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook