З офісу президента після місцевих виборів можуть звільнити першого заступника глави офісу президента і давнього друга сім’ї Володимира Зеленського Сергія Трофімова. Про це пише Українська правда.

Читайте також: "Коля, ми все заберемо!": Лерос оприлюднив резонансні розмови Тищенка-Комарницького, у яких фігурує Єрмак (відео)

"Оцінку Трофімову буде давати особисто президент. Разом з Андрієм Борисовичем (Єрмаком) та Сергієм Нахмановичем (Шефіром)", – відповів на пряме запитання про ймовірне звільнення Трофімова після місцевих виборів радник Єрмака Михайло Подоляк.

У той же час всі опитані нами джерела у фракції "Слуги народу", Кабміні та Офісі президента запевняють, що майбутнє Трофімова "висить на волосинці". Мовляв, якби не особисті відносини із Зеленським, його б уже не було в Офісі".

Відзначається, що у Трофімова не склалися стосунки із главою ОП Андрієм Єрмаком.

Трофімов відповідає на Банковій за регіональну політику і є колишнім виконавчим продюсером студії "Квартал 95". 

Неприязнь Єрмака до Трофімова зародилася у травні, коли перший заступник керівника ОПУ в одному з інтерв’ю заявив, що погодився б стати наступним керівником Офісу замість Єрмака. В тому ж інтерв’ю він сказав, що скандальні "плівки Єрмака" стали вразливим ударом для президента. 

Читайте також: "Викривачам" "плівок Єрмака" спалили мотоцикл та кинули гранату в машину (відео)

Подоляк, якому Єрмак доручив медійну політику Офісу президента, пояснив, що Трофімов "повинен бути жорсткішим, чітко розуміти функціонал губернаторів".

"Трофімов повинен був посилювати губернаторів. Тобто коли губер приїжджає і каже, що "ось у мене така історія", то Трофімов мав бути на його стороні. Як я бачу, Трофімов самоусунувся від цієї проблеми. Губернатори бовтаються самі по собі, не зовсім розуміють свій функціонал", – зазначив Михайло Подоляк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook