Шокуючий інцидент стався на вулиці Богдана Хмельницького у Львові. Власниця квартири жорстоко побила дівчат-студенток.

Читайте також: Закривавлене обличчя та подряпане декольте: матері влаштували криваву бійню через дітей (відео 18+)

Розлючена жінка кричала на дівчат, погрожувала і викидала речі з вікна, передає РБК.

Відео інциденту опубліковано у Facebook.

На відео видно господиню, яка зайшла в квартиру і влаштувала гучний скандал.Вона звинувачувала квартиранток в тому, що вони зіпсували їй меблі.

Спершу жінка розбиралася з другом дівчат на вулиці, а потім зайшла в квартиру і почала з'ясовувати стосунки вже там. Жінка вдарила і штовхнула ногою в живіт одну з дівчат.

Крім того, власниця погрожувала дівчатам вбивством. Коли студентки сказали їй, що напишуть заяву в поліцію, жінка сказала: "Мені по ** й твоя заява, тварь погана".

Мама хлопця Людмила, який є другом дівчат, розповіла, що 16-річна та 17-річна дівчата знайшли квартиру по вулиці Богдана Хмельницького ще 3 липня, коли приїхали вступати в училище у Львів. Спочатку вони домовлялися про оренду протягом двох років навчання. Але пізніше дівчата знайшли іншу квартиру на Сихові, оскільки вона була ближче до їх навчального закладу.

Вони попередили господиню, що будуть з'їжджати. Тоді до них без попередження приїхала її мама і вимагала, щоб студентки терміново покинули квартиру, хоча житло було сплачено до 3 вересня.

Читайте також: На Волині неадекватний водій маршрутки напав на дівчину з залізною трубою (фото)

Незабаром на допомогу приїхала сама власниця квартири. Спочатку вона нагрубила хлопцеві на вулиці і навіть подряпала йому руку. Потім прийшла до дівчат і відразу запитала хто з них сирота. За словами Людмили, одна з побитих дівчаток дійсно є сиротою, так як у неї помер батько і вона проживала разом з бабусею.

1 вересня жінка написала в поліцію заяву на дівчат. Вона звинуватила студенток у псуванні меблів і речей у квартирі. У свою чергу, мама хлопця заявила, що насправді дівчата нічого не ламали.

Варто зазначити, що рідні потерпілих студенток написали заяву в поліцію на господиню квартири.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook