Про одночасний оргазм існує багато історій та багато міфів. В основному джерелом них є фільми або книги з романтично-еротичною лінією.

Читайте також: 5 крутих позицій для сексу в будь-якому місці

Звичайно, де ви в кіно побачите, як чоловік закінчує свою "партію" і каже "а давай тепер подбаємо про тебе", розповіла сексолог Марина Абрамова, пише Здоров'я24.

Ні, там все красиво – синхронний фінал і вибухи феєрверку на задньому плані. А що робити якщо хочеться відчути одночасний оргазм на практиці у реальному житті?

На жаль, спроби будь-що досягти одночасного оргазму часто провалюються. А все тому, що концентрація з отримання задоволення від самого процесу переноситься на кінцеву стадію.

В цілому, складність полягає в тому, що чоловік, як правило, досягає оргазму швидше, ніж жінка. Тому, щоб привести у відповідність час настання чарівної розрядки, потрібно передбачити кілька моментів.

Читайте також: Фахівці розповіли, коли потрібно починати займатися сексом

Як отримати оргазм одночасно?

  • Чоловікові можна попрацювати над контролем еякуляції. Хтось робить це придумуючи неприємні або страшні картини, щоб знизити силу збудження і протриматися довше. Найбільш просунуті користуються східними техніками управління сім'явипорскуванням.

  • Жінці можна попрацювати над посиленням чутливості й збудливості. Інтимний самомасаж в допомогу.

  • Через те, що жінка довше збуджується, логічно збільшити час прелюдії – найкращий час 20-30 хвилин.

  • Постійні сексуальні відносини синхронізують ритми. З досвідом ви починаєте краще розуміти й відчувати один одного. Та з'являється більше часу на експерименти й на випробування різних варіантів, щоб з'ясувати, що підходить саме вам. 

  • Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook