Працівники поліції 25 квітня 2018 року провели санкціонований обшук у приміщенні Управління держпраці у Волинській області.

Читайте також: На Волині голову РДА впіймали за чаркою в барі у робочий час

В ході проведення обшуку у кабінеті начальника було виявлено працівників згаданої установи, які побачивши поліцейських, почали втікати. 

Як виявилось пізніше, працівники Управління держпраці разом з начальником розпивали алкогольні напої на робочому місці. 

Після проведення слідчих дій на працівників Управління держпраці у Волинській області було складено адміністративні протоколи за вчинення правопорушення передбаченого ст. 179 КУпАП України.

Читайте також: "П'яний" волинський депутат позбавлений водійського посвідчення за відмову від алкотесту

Додамо, що у ст. 179 КУпАП України йдеться про:

Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані,

– тягне за собою накладення штрафу від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Участь майстрів, начальників дільниць, змін, цехів та інших керівників у розпиванні з підлеглими їм працівниками пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві або невжиття ними заходів до відсторонення від роботи осіб, які перебувають у нетверезому стані, або приховування ними випадків розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв чи появи на роботі в нетверезому стані підлеглих їм працівників,

– тягне за собою накладення штрафу від чотирьох до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter