У підготовці теракту в стінах Верховної Ради звинуватив депутата Надію Савченко генеральний прокурор Юрій Луценко. Він стверджує, що є незаперечні докази, але поки їх не оприлюднює. Сама Надія Савченко на прямі питання не відповідає, втім, робить досить радикальні заяви. Чи повірили народні депутати у версію теракту від Надії Савченко, а головне – чи злякала їх така перспектива, журналісти дізнавались у стінах Верховної Ради.

Читайте також: Ірина Констанкевич відстоюватиме інтереси фермерських господарств

Народний депутат Ірина Констанкевич запевнила, що її вже нічого не лякає. Про це вона розповіла в ексклюзивному коментарі Радіо Свобода.
"Напевно, вже нічого не лякає. Щодня в нас з’являються якісь такі новини, які для нормальної здорової людини здаються абсурдними, але для депутатів це вже не страшно", – каже позафракційна депутатка, яка представляє політичну силу "Укроп".

Перш ніж вірити чи ні, вона хоче побачити й вивчити документи і докази. Сумніви в депутатки викликає і епатажна картинка, яка створюється навколо історії, – вона каже, що треба зважати на те, кому це може бути вигідно.
"Загалом дуже прикро, що від героїзації, сакралізації, яка в нас відбувалася, причому в масштабах не лише України, а й світу, прийшли до такої дегероїзації, деміфологізації. Як дивитися світу в очі і це все пояснювати?" – каже Ірина Констанкевич.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter