Директор Рожищенського притулку для неповнолітніх Леонід Матвійчук каже, що скандал з побиттям вихованців був підготовлений.

Читайте також: Прокуратура ініціювала розслідування щодо директора притулку у Рожищі

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Директора заслухали на майновій комісії Волинської обласної ради, адже заклад, який він очолює, є комунальним.

Матвійчук заявив, що усе було підлаштоване. І вже зараз розповідає, що персонал звинуватили у катуванні десяти дітей та сексуальному домаганні до трьох неповнолітніх.

"На сьогоднішній день я виношую думку, що це було підготовлено. Люди вийшли після спілкування з дітьми на вулицю, через 10 хвилин зайшли до мене і сказали, не давши мені жодного слова, що було встановлено катування та сексуальне домагання до дітей, сказали, що вже знає про це Денісова, яка вже повідомила про це прокуратуру та поліцію", – розповів директор притулку.

Читайте також: Що відомо про волинського директора дитячого притулку, якого підозрюють у сексуальних домаганнях

Матвійчук зауважив, що одна людина йому сказала, що у нього відбулося професійне вигорання, а пан Єлов тричі сказав, щоб писав заяву на звільнення.

"Я будучи трішки в шоці, стримався від цієї психологічної атаки, і сказав, що якщо такі факти підтверджені, то мені треба не тільки з роботи йти, мені треба в тюрму сідати", – зазначив очільник закладу.

Детальніше у сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter