520 об'єктів вже демонтовано з території ринку Центральний. Про це інформує департамент муніципальної варти Луцька.

Читайте також: У Луцьку просять впізнати молодиків, які напали на муніципалів

Роботи по очищенню території прилеглої до Луцького замку від незаконних тимчасових споруд та конструкцій ринку тривають. В лютому 2020 року департаментом муніципальної варти було розпочато демонтажні роботи на лівій частині ринку на земельних ділянках загальною площею понад 1,1256 га, які перебували (перебувають) в оренді КП "Луцькі ринки", ФОП Пахолко Любомир Петрович, ПФ "Скорпіон сервіс" та ТзОВ "МТС-Агросервіс" (в останніх документи на землю були відсутні).

До початку демонтажних робіт на даній території знаходилось понад 603 торгових контейнери. На сьогоднішній день більшу частину вказаної території вже очищено.
Зокрема з території: КП Луцькі ринки 364 – об’єкти, ПФ "Скорпіон Сервіс" – 10; ТзОВ "МТС-Агросервіс" – 21; ФОП Пахолко Л.П. – 125 об’єктів.

Читайте також: У Луцьку через демонтаж Старого ринку перекрили рух вулицею

Наразі тривають роботи по перевезенню контейнерів з території підприємця Пахолка Л.П., на якій залишається 85 тимчасових споруд, а також роботи по демонтажу незаконно розміщених тимчасових споруд, які знаходяться з правої частини ринку на вул. Замковій, на земельній ділянці, яка раніше перебувала в оренді Волинської облспоживспілки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook