Поліцейські Волині затримали на хабарі у 9000 доларів фахівця Державної служби з безпеки на транспорті. Про це інформує нацполіція України.

Читайте також: Заступницю начальника одного з відділів поліції Волині затримали на хабарі

Кошти вимагав та отримав за видачу дозволів на перевезення вантажів. Затримали зловмисника у столиці. 

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області Нацполіції спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові,  під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області викрили злочинну "схему" вимагання та отримання неправомірної вигоди від перевізників, яку організував провідний фахівець одного з відділів Державної служби України з безпеки на транспорті.

Сьогодні, 2 вересня, у Києві його затримали одразу після отримання від підприємця з Волинської області 9000 доларів США неправомірної вигоди. Кошти були "сплачені" за безперешкодну видачу дозволів для багаторазового міжнародного перевезення.

Правопорушника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Судитимуть підполковника СБУ Волині за фінансування тероризму (фото)

Перевіряється причетність до протиправної діяльності інших осіб.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook