Апеляційний суд ухвалив рішення стосовно колишнього заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України Юрія Гримчака

Читайте також: Потрібно "перезатримати": чому Гримчака не можуть взяти під варту

Відтак, суд постановив залишити колишнього заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака під вартою.

Про це повідомила  дружина екс-чиновника Юлія Гримчак на своїй сторінці у Facebook. Жружина Гримчака також зазаначила, що її чоловік продовжить перебувати в Чернігівському СІЗО.

"Постанова Апеляційного суду про застосування запобіжного заходу: залишити без задоволення! Гримчака залишили під вартою в Чернігівському СІЗО!" – обурилася вона.

Нагадаємо, 14 серпня заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій України Юрія Гримчака і його "помічника" затримали за підозрою у вимаганні 1,1 млн доларів хабара. За версією слідства, чоловіки попалися "на гарячому" під час одержання частини коштів у розмірі 480 тисяч доларів.

За словами генпрокурора Юрія Луценка, вони вимагали гроші за вплив на рішення судів і чиновників Мінкультури для ухвалення замовних рішень щодо будівництва.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook